جشنواره‌ی سمای نور گرامی‌داشت حضرت مولانا.
58
حضور اعضای فعال کانون هلال احمر دانشگاه محقق اردبیلی در کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات آتش نشانی و اطفای حریق در ایستگاه آتش نشانی محله علی آباد به مناسبت هفته آتش نشانی
74
فراخوان اتنخابات کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و مذهبی دانشگاه محقق اردبیلی
54
بمناسبت روز سالمند اعضای کانون هلال احمر دانشگاه با همکاری کانون هلال احمر دانشگاه علمی و کاربردی از خانه سالمندان آتا بازدید نمودند
42
افتخارآفرینی نشریات دانشگاه محقق اردبیلی در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر۱۲)
52
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از اساتید مشاور انجمن‌های علمی مقام‌آور در دوازدهمین و سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت تجلیل کرد.
47
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از کسب مقام دانشگاه برتر در بین ‌دانشگاه‌‌های سراسر کشور و هشت مقام برتر توسط انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سیزدهمین جشنواره بین‌‌المللی حرکت خبر داد.
48
‌معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در پی افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشگاه در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت پیام تبریک صادر کردند.
59