رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از اساتید مشاور انجمن‌های علمی مقام‌آور در دوازدهمین و سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت تجلیل کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از کسب مقام دانشگاه برتر در بین ‌دانشگاه‌‌های سراسر کشور و هشت مقام برتر توسط انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سیزدهمین جشنواره بین‌‌المللی حرکت خبر داد.
‌معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در پی افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشگاه در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت پیام تبریک صادر کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از روند رو به رشد کیفی و کمی نشریات دانشجویی این دانشگاه خبر داد.
کلاس مجازی آموزشی ترتیل خوانی قرآن کریم ویژه اساتید و کارکنان در فضای مجازی با حضور استاد محمدپور
کلاس مجازی آموزشی ترتیل خوانی قرآن کریم ویژه دانشجویان ویژه دانشجویان (در دو رده خواهران و برادران)
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه جامع مدیریت امور فرهنگی دانشگاه (پلینک) را برگزار می‌کند
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب دوره ندای جهاد را برای دانشجویان ورودی 98 و 99 برگزار می کند.
خانه نشریات دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری انجمن علمی مخترعین و مبتکرین دانشگاه برگزار می‌کند.
تجلیل رئیس سازمان بسیج مستضعفین از فرمانده حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی