پیام تبریک معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در پی افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی

ﺳﻪشنبه, 26 اسفند 1399 329

بنام خداوند جان و خرد

همکاران و دانشجویانِ خلاق، پرانگیزه، پرتوان و پرتلاش انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی

صمیمانه، افتخار آفرینیِ چشمگیر شما فرزندان عزیز این سرزمین را در سیزدهمین جشنوارۀ بین‌المللی حرکت، به شما و خانواده‌های محترمتان و جامعۀ دانشگاهیِ استان، تبریک گفته و از درگاه خداوندِ علیم، خواستار موفقیت‌های روزافزون، برای شما عزیزان هستم.از اینکه با تلاش جمعی، نام دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار در حوزه انجمن‌های علمی در زمره دانشگاه‌های برتر کشور قرار گرفت، مایه مباهات و افتخار بوده و از این جهت سپاس‌گزار تمام مساعی شما عزیزان هستیم.

امیدواریم بتوانیم هر چه در توان داریم، در جهت حمایت و قدردانی از شما عزیزان، گام برداریم.

با تشکر
عباس فنی اصل