مهسا جان
دبیر

علیرضا خلیلی شرفه
نائب دبیر

پرنيان نظري
عضو اصلی

مائده طالبي
عضو اصلی

هادي بيگ زاده اقاباقر
عضو علی البدل

اميرحسين وفائي اجرلو
عضو علی البدل

شقايق رستمي قارقشلاقي
عضو اصلی



انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
یکشنبه , 24 اردیبهشت 1402
امين جهانگيري پته خور
کارگاه امنیت غذایی
کارگاه با موضوع امنیت غذایی برگزار گردید.


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
پنجشنبه , 13 بهمن 1401
امين جهانگيري پته خور
انتشار هفتمین نشریه ترنج
هفتمین نشریه ترنج منتشر گردید.


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
ﺳﻪشنبه , 29 آذر 1401
امين جهانگيري پته خور
بازدید علمی از کارخانه روغن اردبیل
بازدید علمی از کارخانه روغن نباتی ناب صورت گرفت


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
دوشنبه , 28 آذر 1401
امين جهانگيري پته خور
بازدید علمی از کارخانه قند کشت و صنعت مغان
بازدید علمی از کارخانه کشت و صنعت و کارخانه قند صورت گرفت.


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
شنبه , 05 تیر 1400
نسترن قرباني عموقين
وبینار ارتباط با صنعت
بهینه سازی فرمولاسیون تولید کنسرو خورشت قرمه سبزی کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
دوشنبه , 17 خرداد 1400
نسترن قرباني عموقين
بسته بندی های زیست تخریب پذیر
آشنایی با بسته بندی های زیست تخریب پذیر و انواع فیلم های خوراکی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
دوشنبه , 03 آذر 1399
نسترن قرباني عموقين
راه اندازی کسب و کارهای کوچک در صنایع غذایی
آشنایی با کسب و کارهای کوچک حوزه صنایع غذایی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
ﺳﻪشنبه , 25 آذر 1399
نسترن قرباني عموقين
آشنایی با شرکت های تجاری و قوانین واردات و صادرات
آشنایی با قوانین موجود حوزه واردات و صادرات مواد غذایی و شرکت های مرتبط


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
شنبه , 22 آذر 1399
نسترن قرباني عموقين
گیاهان دارویی
جایگاه گیاهان دارویی در عرصه های طبیعی و چالش ها و راهکار هادر بهره برداری از گیاهان دارویی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
ﺳﻪشنبه , 18 خرداد 1400
نسترن قرباني عموقين
دیابت و غذاهای فراسودمند
غذاهای فراسودمند و دیابت نوع۲،اهمیت رشو و کنترل آن،استفاده از فانکشنال فودها در فرمولاسیون های غذایی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
چهارشنبه , 30 بهمن 1398
نسترن قرباني عموقين
نشریه ترنج
انتشار نشریه ترنج شماره ۴


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
چهارشنبه , 01 بهمن 1399
نسترن قرباني عموقين
آموزش برنانه گوگل میت
ضبط فیلم آموزش گوگل میت و توضیح استفاده از این فضا و انتشار در مجاری اطلاع رسانی انجمن علمی صنایع غذایی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
ﺳﻪشنبه , 24 فروردین 1400
نسترن قرباني عموقين
روش های جست و جوی اینترنتی در سایت های تخصصی صنایع غذایی
آموزش دست یابی به مقالات علمی در پایگاه های اطلاعاتی مربوط به صنایع غذایی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
پنجشنبه , 30 اردیبهشت 1400
نسترن قرباني عموقين
فرمولاسیون مواد غذایی
آموزش فرمولاسیون مواد غذایی به صورت تئوری و عملی


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
پنجشنبه , 09 اردیبهشت 1400
نسترن قرباني عموقين
آموزش نرم افزارsas
آشنایی با sas طرح آزمایشی رگرسیون و....


انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
پنجشنبه , 30 بهمن 1399
نسترن قرباني عموقين
اصول تغذیه و تنظیم برنامه غذایی
برنامه در اسکای روم و با همکاری آکادمی ایکاد و دانشگاه تهران برگزارشد